Geloven of niet geloven.

Hits: 2775

Vraag een christen of hij in god gelooft, en het antwoord is: “Ja!” Vraag hem of hij in buitenaardse wezens gelooft, en het antwoordt is: “Nee!”
Toch zei Yeshua: ‘Mijn Koninkrijk is niet van deze wereld.’ (Johannes18:36)

Geloof het of niet, maar volgens Burke’s Peerage, de ‘Bijbel’ van aristocratische genealogie waren alle 44 VS presidenten afkomstig van Karel de Grote. Liefst 19 presidenten waren rechtstreekse afstammelingen van de Engelse koning Edward III. Het is opmerkelijk dat elke presidentskandidaat met de meeste Koninklijke genen de verkiezingen won.

Op een of andere manier waren die presidenten verbonden met geheime buitenaardse machten, terwijl ze tijdens hun inauguratie met de hand op de Bijbel werden ingezworen. Je hebt zelfs dit jaar nog kunnen zien hoe twee UFO’s het vliegtuig van Trump kwamen begroeten of verkennen…Hoe lang is de macht van de president van de VS al verbonden met, of gebonden aan buitenaardse wezens?

Paranormaal.
Je zou eens kunnen lezen wat George Washington heeft ervaren in de bittere winter van 1777 bij Valley Forge in Pennsylvania. Washington knielde alleen in de sneeuw om te bidden en kreeg een vreemd visioen. Sommige historici houden het op een paranormaal fenomeen, maar buitenaardse wezens zijn ook paranormaal. Die ervaring heeft hem in elk geval de overwinning op het oppermachtige Engeland en het presidentschap bezorgd

President Jefferson en zijn adjudant zagen op 5 april 1800 iets in de lucht vliegen. Het object was ongeveer 21 meter lang en hing circa 200 meter boven de Aarde. Ze zagen dat het zo groot was als een huis en karmozijnrode kleur had. Het vloog over hen heen en crashte met een enorme knal achter een heuvel. Ze voelden de grond onder hun voeten schudden. Toen ze erheen gingen zagen ze alleen een groot gat in de ernstig verschroeide aarde.

Zou er een connectie zijn tussen buitenaardse wezens en de presidenten van de VS? Als die wezens op Aarde komen en met mensen willen communiceren, zullen ze toch met de leiders willen spreken. Welke geheime contracten zijn er afgehandeld en waarom mogen wij dat niet weten?

In 1952 werden de waarnemingen van vliegende schotels zo talrijk dat men een invasie begon te vrezen. Het hoogtepunt was een vloot zichtbaar boven het Witte Huis waar Harry Truman als president zat. Op 19 juli 1952 om 11:40 was er op de radar van een luchtverkeerstoren een vloot van 7 onbekende objecten zichtbaar. Volgens de man achter het radarscherm vlogen ze op een onconventionele manier.

De objecten namen een positie in boven het Capitool, het Pentagon en het Witte Huis. Dat zorgde voor enorme paniek, want defensie had er geen antwoord op en het vormde een bedreiging voor de president, het congres en alle politici in Washington DC. Getuigen berekenden dat de objecten met 100 km/u bewogen, maar ook ineens konden versnellen tot 7200 km/u terwijl ze vrijuit boven de hoofdstad ronddoolden.

Na het incident eiste Truman opheldering over de objecten die vanaf dat jaar door de US Air Force UFO’s werden genoemd. Het ging nu eens niet over een enkele waarneming op een afgelegen gebied, het ging over een vloot boven de hoofdstad! In een onbewaakt, niet geregisseerd moment met de pers openbaarde Truman het volk dat UFO’s geen verzinsel waren.

De luchtmacht lanceerde met het project Blue Book een onderzoek naar het fenomeen. Na 17 jaar met ontkenningen en complotverhalen stopte het onderzoek plotseling in 1969… Dat was toevallig het jaar van de Apollo 11 en de ‘eerste stap op de maan’.

Roswell 1947.
Het Roswellincident van 8 juli 1947 was groot nieuws in diverse kranten en op radiostations. Complotdenkers geloven dat dit de belangrijkste ufo-crash ooit was, en vele getuigen geloofden tot aan hun dood dat er werkelijk een UFO met buitenaardse lijken werd geborgen en verborgen. Voor zover bekend is, was het de eerste historisch gedocumenteerde melding, maar niet de enige. De Bijbel staat er vol mee!

In 1953 werden minstens 10 gecrashte UFO’s geborgen, met 26 overleden en 4 overlevende buitenaardse wezens. Vier van die ruimteschepen crashten in Arizona, 2 ervan in Texas, 1 in de staten New Mexico, Louisiana, Montana en ook 1 in Zuid Afrika. Behalve de gecrashte UFO’s waren er talloze waarnemingen die in de doofpot werden gestopt. Het was het eerste jaar van Dwight Eisenhower als president van de VS.

De vijf-sterren generaal van de geallieerden was gewend te delegeren en in comité te regeren. Hij nam de belangrijkste besluiten als het comité het niet eens kon worden. Volgens zijn naaste medewerkers was zijn favoriete commando: “Doe maar wat nodig is!” Eisenhower deed ook wat hij nodig achtte en riep de hulp in van zijn vriend Nelson Rockefeller om het buitenaardse probleem geheim te houden.

Nieuwe Wereld Orde.
Die keus was de grootste vergissing voor de toekomst van de VS en de rest van de wereld. Rockefeller maakte, net als Eisenhower zelf, deel uit van de Council on Foreign Relations. Het is een van de belangrijkste en invloedrijkste clubs in de Nieuwe Wereld Orde!

In 1953 ontdekten astronomen grote objecten in de ruimte die onze richting op kwamen. Aanvankelijk dacht men dat het asteroïden waren. Later bleken het ruimteschepen te zijn, want het geheime project Sigma onderschepte alien radio communicatie. Toen de vloot de Aarde bereikte bleven ze in een erg hoge orbit (omloopbaan) boven de Evenaar cirkelen. Er waren enkele reusachtig grote schepen bij en hun bedoelingen waren onbekend.

Project Sigma was samen met het nieuwe project Plato via digitale radio communicatie in staat een landing te arrangeren die resulteerde in een fysieke ontmoeting met buitenaardse wezens. Project Plato kreeg de taak een diplomatieke relatie aan te gaan met de buitenaardse wezens.

Valiant Thor.
Type deze naam maar eens in op Internet en geloof het of niet. Valiant Thor kwam namens een menselijke buitenaardse samenleving ons waarschuwen voor de wezens die boven de Evenaar in orbit cirkelden. Thor zei dat hij ons wilde helpen in ons spirituele ontwaken. Hij stelde als voorwaarde dat we onze nucleaire wapens moesten ontmantelen, en weigerde de geavanceerde technologie waarover zijn volk beschikte daarvoor in te wisselen.

Valiant Thor was ervan overtuigd dat de mens elke nieuwe technologie zou misbruiken om elkaar af te maken, we waren er spiritueel gezien niet klaar voor. Zijn volk zag dat het mensdom een koers van zelfvernietiging volgde. We moesten stoppen met elkaar af te maken, de Aarde te vervuilen en samen in harmonie te leren leven.

Op zondag 29 mei in 2011 zag ik een enorme sigaar boven Hunsel hangen en ik publiceerde dat weekend nog een artikel op de oude website. Valiant Thor had een ontmoeting met Eisenhower en toen de president hem vroeg waar hij vandaan kwam zei Valiant: “Ik kom van de planeet die in jullie Bijbel de Avondster wordt genoemd.”

Tijdens zijn gesprekken met Eisenhower en later ook met Nixon, overhandigde Thor hen een boek met concepten voor een prachtige toekomst op Aarde. Zijn belangrijkste boodschap was: “Stop dat nucleaire geknoei en alles komt goed!”

Hij bleef drie jaar als gast in het Pentagon en vertrok daarna ontmoedigd en verontrust omdat hij inzag dat er geen hoop was voor een regering die graag oorlog voerde en uranium bommen gooide…

In 1954 kwamen de Grijzen die boven de Evenaar hadden gecirkeld omlaag en landden op Holloman Air Force Base. Ze beweerden afkomstig te zijn van een planeet bij Betelgeuze in de constellatie Orion. Eisenhower ging met de Grijzen in zee en tekenden een geheime overeenkomst in ruil voor geavanceerde technologieën. Er kwam zelfs een buitenaardse ambassadeur die zich Almachtige Hoogheid Krill liet noemen.

Trilaterale Insigne.
Het logo op zijn schepen en hun uniformen werd bekend als het Trilaterale Insigne. Hierna beeld ik het af met een ander ordeteken, dan zie je waarom ik dit artikel heb geschreven.

archivetc16 01 kopiecatholic church kopie

 Links het symbool van de Grijzen, een kwaadaardig soort wezens dat de Aarde voor zich zelf wil hebben. Rechts het symbool dat de eerste Christenkeizer van Rome in een visioen zag.

Onvoorwaardelijke Liefde.
Hoe is het mogelijk dat de mensen in het woord ‘geloven’ de 4 belangrijkste letters over het hoofd zien. Ik zie het woord LOVE in geloven! Nu begrijp je misschien dat elke religie is ontworpen om de mens te onderwerpen! Religie heeft niets, maar dan ook niets met onvoorwaardelijke liefde te maken. Religie zorgt ervoor dat we elkaar bestrijden omdat elke religie vecht met god aan haar zijde…

Geloven of niet geloven, dat is de kwestie. Met dank aan Shakespeare.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com